Over mijzelf

Welkom!

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Even iets over mijzelf. Mijn naam is Cor Knobbe en ik woon in Papendrecht.

Ik fotografeer al heel wat jaren. Het begon met een Canon EOS 350D, mijn eerste digitale spiegelreflexcamera. Toen ik eenmaal de smaak goed te pakken had kwam de Canon Eos 7D in beeld en later de Eos 5D MarkII. Mijn hobby liep een beetje uit de hand en werd een passie.

Wat vind ik leuk aan fotografie? Tijdens het fotograferen kijk je beter om je heen en let meer op de details. Ik raak dan ook vaak onder de indruk van de kleuren en de vormen in de natuur, het verschil van de jaargetijden en van de mens waarvan er geen één hetzelfde is. Dat probeer ik dan in beelden te vangen.

Wanneer ik op jagerspad ben, verwonder ik mij over de schoonheid van de schepping. Wanneer ik dan kijk naar de grote en kleine dingen op onze aarde dan realiseer ik me hoe mooi God alles geschapen heeft. Psalm 8 speelt dan vaak door mijn gedachten.

En als ik dan anderen door mijn foto’s de schoonheid van de schepping kan laten zien en waarderen dan voel ik mij gelukkig.
Al geruime tijd heb ik al veel mensen blij gemaakt met mijn camera.

Autodidact
Door zelfstudie, lezen, kijken, zien en vooral veel DOEN heb ik mezelf aangeleerd hoe fotograferen werkt. De techniek van de camera, composities, etc. en hoe je daardoor betere foto’s gaat maken. Dat wil niet zeggen dat ik uitgeleerd ben. Dat zeker niet. En het mooiste plaatje? Die moet ik nog maken ;-)! Vanwege het feit dat ik steeds meer kennis wil vergaren om steeds mooiere foto’s te kunnen maken heb ik een opleiding gevolgd. Sinds april 2019 ben ik een gediplomeerde vakfotograaf. Wat betreft de toekomst: ik blijf me erin verdiepen.

In opdracht
Wil je ook door mij gefotografeerd worden? Ik fotografeer bruiloften, bedrijfsuitjes, portretten, familieshoots en nog veel meer. Voor informatie of een offerte aanvragen? Klik dan hier of bel 06-47456040.

Verder wens ik u veel kijkplezier toe op mijn website.

Groeten,
Cor

Corstrip