Weer of geen weer, altijd fotografieweer!

Weer of geen weer, altijd fotografie weer!
Wat zou de mens zijn zonder weer? Wat vertellen de wolken over het weer? Voorspellen wolken het weer? Zomaar enkele vragen die mij de laatste tijd bezig houden! Ik zie dat de lucht dicht trekt. Veel sluierbewolking en een waterig zonnetje. zou zo maar kunnen zijn dat we binnenkort regen gaan krijgen. Inderdaad, we kregen regen! Diverse fronten trokken over ons land.
Boeren en schippers wisten vroeger, door goed naar de lucht te kijken ook wat voor weer we kregen.
Ik vind dat fascinerend! Sinds kort heb ik er een studie van gemaakt. Niet alleen omdat ik het interessant vind en het mij boeit, maar het is ook nuttig om te weten welk weer ik kan verwachten, wanneer ik in de natuur op pad ga met mijn camera. Hoe meer ik er mee bezig ben, hoe meer het mij gaat boeien. Heb ooit eens iemand horen zeggen: ‘Weer of geen weer, prijs de Heer.’ Of: ‘Mopperen over het weer, is schelden op de Heer.’
 
This entry was posted in Fotografie.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*